Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Onsdag 22

Genomsvettig av förälskelse
frågade jag dig
om jag fick bjuda dig på mat.
Du strålade,
men när vi stod utanför
korvkiosken
hade ditt engagemang minskat.
Jag lärde mig en läxa,
och på vårt bröllop
dukade vi med silver.




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-01 06:19



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Humor och allvar i skön förening!
2016-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP