Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredag 22

Vi lärde varann
vad kärleken kan,
bryta isär
där
vi påtade lugnt i vår jord.
Förälskelse ja,
men vuxen tja?
Barn i fullvuxna kroppar
i vansinnets toppar,
två dårar som blängde,
känslor som trängde,
förbrukat allt vett.
Vår erfarna läxa
fick oss att växa
så ringarna passar idag.




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-06-03 08:12



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Förälskelse och kärlek är för alltid ung, oavsett ålder! Fint skrivet.
2016-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP