Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Profeten

 

Jag går  förbi ditt hus
En gång var det känslor av rus
Det var melankoli i mitt hjärtas land
En tid av tårar från dom som förlorade

medans någon annan vann

en kärleks akt, en hand, en hamn

Det är han eller hon en allas Profet
Den vi väljer att följa när vi inget vet
En sol att titta på, när världen värker..går under och vi inget förstår.
En Profet som visar en tillfällig väg
En som balsamerar en illusion för att läka för djupa sår.

En Gud som ingen når

en kärleks akt, en hand, en hamn

En som säger..säger väg
En profet som balsamerar din själ
En som säger jag vill bara ditt vackraste väl

Det är dom el vi i en härdad stad
Där alla slår vad om vad som händer sen, vem vinner vem?
vem kommer hem..hem...sen igen

Sitter vid havet och delar chablis & vin, luften silar oss kring livet

kring turbulensen av kärleks industrin

 En fågel simmar i havet och vi ligger på land
Vi klättrar berg och badar i en Vintergatas napalm

Åh våra hjärtan skall läka snart

Åh vi ska finna underbart. 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Songbird VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-23 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP