Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blick

Ögon riktas in
Låser, fångar, glädjer, njuts
Mellan älskande




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 304 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-05-13 16:24



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
håller med Zavanna.. blicken man ger den man älskar, kan göra båda vettskrämda.. utan att man ens sagt vad man känner inför varann!
2016-05-14

  Karina"Kia"
Kärlekens ögonkast är en skatt!

Så vackert i en så viktig ögonkontakt!
Jag bara blinkar här där jag sitter!
2016-05-13

  Ninananonia VIP
Vackra ord om de älskandes blickar..
2016-05-13

    Dan Myrbeck
Bra om ögonens
viktiga betydelse.
2016-05-13

    ej medlem längre
Ögonens språk säger mer än tusen ord.
2016-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén