Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ljudspår: EAST INDIA YOUTH - ”BEAMING WHITE”


Gjorde du musiken?

 

 

spela min musik

spela den spela just nu

när solen går ner

över det spegelblanka havet

spela den

när du är sorgsen spela

musiken

när du är glad

 

spela den när

du är ensam svag

gjorde jag den för dig

när du vilsen på haven är

och sjögången blir

alltmer skrämmande hög

spela min musik

när vännerna bara säger

bye bye baby goodbye

goodbye

 

min musik är vild

och fylld av mörk energi

samtidigt

mjuk och mild

som en stilla susning

som en vårvind som en

hjortkalv

eller som ett sorgset jag

 

spela min musik

spela den om natten

spela den när dagarna

blir till förtvivlad längtan

spela min musik

spela den spela den nu

när känslorna är blue

bliv stilla och tänk inte alls

tänk att det är jag

och du gjorde musiken

gjorde du den

nu

gjorde du?

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-14 06:52

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  mike irow
så som jag nämnde om modernism
i dina dikt former och innehålet så
så är du visserligen denna poet...
2016-05-14

    Thalia
Musiken talar till mig- ja. Speciellt här- nu din. Speglar den dig? Vem vet:)
2016-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP