Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I MEJ

 

 

ännu bara
ett gruskorn finns

behandla mej varsamt
och låt det växa

så ska jag öppna mej


och du får
min vackraste
pärla

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 408 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-05-14 17:27



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vacker poesi med djup i...
2016-05-21

  jörgen g
Om vi ändå ville vårda, tro och hoppas om varandra just så rikt och varsamt kärleksfullt..
2016-05-17

  mike irow
underbar!Romantik!
2016-05-16

  ULJO
Vackert skrivet med stänk av melankoliska droppar
2016-05-14

  Fem hjärtan VIP
Åh, så vacker poesi!
2016-05-14

  Ninananonia VIP
Vemodsvacker poesi.. en vacker pärla..
2016-05-14

  stig wikman
Oj , så vackert.

KRAM TILL
DEJ MAJ-LIS.
2016-05-14

  M M Mannheim VIP
Ja, där finns du!
2016-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP