Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
06.05.05
21.30



vakna nu min älskade


du sover så lugnt
och dagern gryr rodnande

berätta om dina drömmar
sätt ditt gomsegel för förlig vind
för jag ämnar lystra till din stämma
beskåda den själ som växer inför mig

jag tvinnar slingor av ditt hår
när fåglarna hälsar oss
jag längtar din röst
att stilla mig




Fri vers (Fri form) av Nightngale
Läst 781 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-05 21:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart, vackert, ljuvligt!!!!!!!!1
2006-10-02

    ej medlem längre
det är galet vackert
2006-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale