Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solglänta...lättsam bagatell 14

 

 

Blomblad för vinden

ros utan törnen fäster

inte i håret

ord likt flyktiga kyssar

kan få vardagen att le

 

sprid dem generöst

ge av ditt överflöd till

de som saknar glöd

blomblad yr på himmelen

faller som ett stilla regn

 

givmildhet min vän

är den största kärleken

kostar ingenting

 

 

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-05-15 14:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackra ord om kärlekens magi.
2016-05-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Och detta är alldeles sant! Fint och tänkvärt skrivet!
2016-05-15

    ej medlem längre
Lättsamt fint!
2016-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP