Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nedräkning


Osannolik tur...bagatell 9

 

 

Kaxig akrobat

balanserar på lina

går ner i spagat

delas itu ett blir tu

möts igen och blir till en

 

med änglavingar

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-05-15 22:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, mörkret skådar ljuset!
2016-05-18

  Ninananonia VIP
En mörk som blir ljus...
2016-05-18

  Karina"Kia"
Aj! det gjorde ont..men den blev helad med sina änglavingars räddning ...

Mästerligt bra som en taktart på linans linje rak!
2016-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP