Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valmöjlighet.

Ditt val! – Jag ser här muslimska männens rätt att bestämma över sitt JAGET, till fyra eller flera fruar åt gången. Då den som är äldst och icke fruktbart elimineras "repudiaza" (förkastas)"I Sverige brukar man adopteras unga fruar (bonus barn)för att inte upptäckas av svenska lagar som är ändå en slapp politik, och ser bland finger kvinnors rättigheter och ger sken asyl i Sverige, när i själva verket gör sovrum politik tjänster till muslimska männen. Att gå och komma till sitt ursprungliga land på semester, betydde någonting annan sort av asyl. Trafik med kvinnor! Titta nu i Cannes film festival över 40 tusen euro betalar araber för en prostituerad en natt på rummet.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-16 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP