Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad väntar du på?

Förstör mig
Förstör dig
Förstör dig och mig
Förstör nånting

Slå mig
Älska mig
Sup ner mig

Ring mig
Kyss mig

Gör nånting
Gör nånting innan jag är förstörd




Fri vers av novemberporträtt
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-18 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

novemberporträtt