Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CIA I BRASILIEN

CIA i brasilien

samma mönster går igen

nu förfinar man strategin

undergräver demokratin

ingen trupp som i grisbukten

CIA i brasilien

men mc carthy som går igen

i den "softade" statskuppen

 

 

LARZ GUSTAFSSON  19/5 2016

 

VIVA DILMA!

NED MED USA-IMPERIALISMEN OCH DESS LAKEJER!




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 128 gånger
Publicerad 2016-05-19 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP