Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På ditt torg

Du visste varken in eller ut
Men du visste exakt hur du skulle slita mitt hjärta itu

Du spelade i band
Och du sjöng wonderwall
Som om det var ditt enda val

Jag låg mot ditt bröst
Och rösten min försvann

Du hade nyslipat glas
Men ändå såg du inte vem jag var

Min puls den sprang
Men det var inte för dig mitt hjärta brann




Fri vers av novemberporträtt
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-20 07:06



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Vackert skört innerligt, med en tvist,,, ja vad trodde människan?
2016-05-20
  > Nästa text
< Föregående

novemberporträtt