Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRBANNELSE

jag bär på explosioner

och på detonationer

ett hav av glödhet lava

jag alstrar eruptioner

och kommer man för nära

så blir det svårt att bära

på allt det explosiva

och allt det destruktiva

 

 

det taggiga tangerar

de bomber som briserar

i takt med att publiken

omkring mig kritiserar

en blick kan snabbt förlösa

det massivt meningslösa

ett ord från de nervösa

får vildkatten att klösa

 

 

LARZ GUSTAFSSON  23/5 2016

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 175 gånger
Publicerad 2016-05-23 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP