Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjugo Sexton 23

Du hjälpte mig,
du lät mig se mig själv.
Du skrev
mitt namn på papper
och häll fram.
Jag såg och visste då:
Jag finns.




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-06 08:11



Bookmark and Share


    Mim
Mystisk underton!
2016-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP