Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Onsdag 23

Under sommarsolig himmel
mitt i stadens vimmel
Stig fram!
Tydlig, prydlig.
Du hälsade och log,
Jag snubblade och tog
ett steg mot dig.
Du viskade mitt namn
och öppnade din famn.
Jag visste säkert då.




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-08 08:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP