Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Onsdag 24

Du kom från fjärran
men hjärtat var så nära.
Varje ord du sa
så vist och sant
Du visste vad jag ville
och ledde mig till vägen
och sa:
Gå, du finner målet!




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-15 07:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP