Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredag 23

Du skrev en dikt
om kärlek
och såg på mig
som läste orden.
Jag visste genast då
vad kärlek är,
den är ju solen.




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-10 06:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP