Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dan Andersson


Idoler 4

Broder, sotet på jorden
av tvinande sort
tvättar vi bort
med stillsamma orden
ur hjärtan så ömma.
Och går vi så ut
för att tömma
ondskan på kraften till slut




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-31 07:07



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket bra diktat!
2016-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP