Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Astrid Lindgren


Idoler 7

Jag minns
ditt hjärta
där sagorna finns
med färger så bjärta
att tårarna torkar.
De vänliga orden
så mänskorna orkar
trots måsten och borden.
Jag minns
också att
det finns rum för ett skratt
där sagorna finns.




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-21 08:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP