Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt jag skrev för ca ett år sedan. Varit tidigare publicerad här. Efter ett par obetydliga förändringar lägger jag ut den pånytt.


Kvarlåtenskap

 

 

mina trasiga skor

och ett dussin annulleringar

några ljusa sommarminnen

den ofullbordade essän

allt jag ville säga

genom skratten tårarna

det som sårade dig

om jag bara kunde ja

kunde jag kunde jag kunde även

i min oinskränkta isolering

målade jag himlen

i dessa flammande färger

ingen numera ser nånsin mer

och jag såg dig lösas upp

bli ett med oss

i en evig sommar

*

göran 2015

 

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 524 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-30 14:50

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Det är det ofullbordade - det kvarlämnade som bor kvar i tankar och längtan,
Tycker mycket om texten
2016-06-12

  Lena Själsöga Keijser
detta
vackra för innerligande
2016-06-02

  Marianne Räf
Säg den som inte har drömt om en evig
sommar... eller en evig dag...........
......Sommardag ! En vanlig tanke, ---
--- tror jag. ;-)
2016-05-30

    ej medlem längre
En spännande läsupplevelse. Gillas mycket.
2016-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP