Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIN MOTSTÅNDSKAMP

 

 

 

 

 

mot traditioner 

och hedendom

för ljus och sanning

och kristendom

mot religionen

från babylon

mot ondskans tron

i pergamon

 

 

min motståndskamp

min motståndskamp

 

 

mot mörkrets änglar

och humanism

mot eskapism

och darwinism

mot skrock och folktro

för frälsningen

mot kyrklig träldom

för friheten

 

 

min motståndskamp...

 

 

 

mot new age-lögnen

och mot magi

mot diktatorers barbari

för profetia från himmelen

för budskapet om

uppståndelsen

 

 

min motståndskamp...

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON  13/12 2009




 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 270 gånger
Publicerad 2016-06-02 20:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja.
Bort med alla de traditionerna.
De är INTE kristna.

Menar du KPML(r), som numera heter KP?

Jag har en väldigt kluven inställning till dem.
Deras kritik av Mao Tse-tung är onyanserad. Likaså deras syn på Kampuchea.
Däremot har de en korrekt inställning i fråga om Syrien, där de, liksom jag, stöder regimen.

-------------------------------------------------------
2016-06-02

  Niliboy
Gäller det de kristna traditionerna också!
Å skall vi sluta klä granen å midsommarstången, å alla kyrkliga traditionerna också.
Vad tycker du (r) partiet?
2016-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP