Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text som handlar om att det inte alltid är upp till en själv.


Vandring i ödsligt industrilandskap

Sent om natten,
ger jag mig ut för att vandra i ett snövitt
och folktomt industrilandskap.

Ensam i de trånga gränderna,
letar jag efter livstecken.

I snön, hör jag inget annat än mina egna hjärtslag slå innanför mitt bröst, i den tysta samtiden.

Bland kulissliknande skorstenar som påminner om en svunnen tid, vandrar jag på jakt efter vänskap.

Och solidaritet.

Ensam i de trånga gränderna, passerar min närvaro i den ärliga staden snabbt i revy.

Precis som min skugga,
projicerad i industrilandskapets majestätiska vattenfall.

Förföljd av ondskans krafter, är jag i den snötäckta, folktomma och ödsliga natten, lämnad åt mitt eget öde.

I den så tysta samtiden.

I mitt eget Armageddon, inser jag att jag är den ende som överlevde, katastrofen.

Flykten.

Men vill inte tacka en elak General,
för min vandring bland k-märkta gigantiska skorstenar.

I ett snövitt och folktomt industrilandskap,
väljer jag att tro på ödet.







Fri vers (Fri form) av örnräven VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-06-04 13:06



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Intressant personlig dram... Stort mått av passion för formulering syns, de värmer berättelsesamling bra! :)
2016-06-05
  > Nästa text
< Föregående

örnräven
örnräven VIP