Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Song of Sorrow

Tick.
Tack.

The Heavy sound said

Tick.
Tack.

The Clock cries out again

Tick.
Tack.

The echo song sang

Tick

Tack.

The whispering fade




Fri vers av 1BlackBird
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-04 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1BlackBird
1BlackBird