Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BAKOM HUDENS BARRIÄRER

Gå bakom hudens barriärer
skönja ett nytt...
inre landskap

jag ser på Din yta
jag ser på Din hud
jag ser Dina ögon
Allt vittnar om ett inre liv

nya register tar till
nya tangenter
fingertoppar
varsamt upptäcker jag
den vackraste själen

Du ligger jämte mig hungrigt
yrvaket
lika nyvaken som jag

trots att vi båda är erfarna
och mogna av livet
så känns varje andetag
som ett nytt liv
inom oss tar vid

vi möter varandra
i sinnligheternas rum
och vi älskar för första gången
på djupet...
bortom samlag
bortom
alla föreställningar
om erotik:

VI MÖTS
Vi är på vår resa
och vi älskar varann'
och Du lär mig älska
och jag tackar Dig för det
Älskar Dig - min man
själens djupaste kyss

från Din hustru

 

______________________________________________

 

© ORD & FOTOKONST
DominiQue NVC Costa
Norrland 4 Juni
KÄRLEKSKAPITALETS ÅR, 2016 eft.Kr


OBS!
Jag tackar på förhand för eventuella applåder
och kommentarer här öppet, och ej via mail:
Varmt Tack ♥ Jag älskar om Du läser mitt hjärtas Ord ♥

Undertitel: ___©__ EN ÄLSKANDE HUSTRU & QUINNA 
Ingår i pågående bokprojekt:
___©__ EN SINNLIG QUINNA


Med:
Berättelser, funderingar och betraktelserna i åtrå, sensusalism, existensialism, passion, spiritualitet, magi och kärlek med en touch av mirakel. Om Quinnlig urkraft och frigörelse av präglingar, prestigelös strävan efter det Sanna nakna hjärtat. En kärlek och ridderlig hyllning till Gudinnan, Drottningen, Quinnan inom oss. Quinnan i mig.
https://www.poeter.se/Las+Bok?book_id=5624

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 524 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-06-05 09:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Innerligt och skönt
2018-05-29

  Lars Hedlin
Nära och fint!
2016-06-13

  Eva Langrath VIP
Vackra ord om kärleken
2016-06-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart uttrycker du er kärlek. All lycka till er!
2016-06-05

  Solstrale VIP
Lyckliggörs berörs i själ och hjärta över din inre lycka, över er gemensamma lycka, över att bli lycklig för er skull! Så vackert innerligt skrivet! Finaste skrivarsyster!
2016-06-05

  Alysse VIP
Kärleksfullt varsamt varmt skrivet
Med en djup inre glöd, frid och själens ro
Bilden lyser av kärlek <3
Så fina ni är tillsammans!
2016-06-05

  ULJO
Lyckans man med en sådan kärlek i sin närhet. Fantastiskt fint uttryckt.
2016-06-05

  Ninananonia VIP
Vackert är det bortom hudens barriärer...
2016-06-05
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen