Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

början på en visa


         Ska vi gifta oss frågar hon
kommer emot honom vinglande
         röda läppar
         en öppen hand väntande
                                                         stilla
                                                         ögon
                                                         som ser in i hans
               ungt ansikte
               tuggummi

två vänliga röster / fulla & skrattande
kastar de en luftig frisbee mellan sig
över gatan efter midnatt





Fri vers av mikael ejdemyr VIP
Läst 665 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-06-06 00:03



Bookmark and Share


  Göran P Rödholm VIP
Luftig och fin. En frisbee är så fri, landar där den landar, knuffad lite hit och dit mellan bokstäverna. Inte som den tråkiga bumerangen som hela tiden börjar om på ruta 1. Vad jag nu menar med det.
2016-07-30
  > Nästa text
< Föregående

mikael ejdemyr
mikael ejdemyr VIP