Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tydlighet gör livet enklare


Klarspråk

Tänk,så mycket klarspråk underlättar
inga missuppfattningar bäddar det för
undvik hymmel
var tydlig
om du inte blir förstådd
vid första försöket
upprepa
tydlighet är nyckeln till förståelse




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-06-07 10:19



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra text att bära med sig i vardagen!
2016-06-07

  Angela Bohlin VIP
Klockren,.!
2016-06-07

  Öknens Ros VIP
Så rätt, så rätt! Mera klarspråk!
2016-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP