Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BISARRA FANTASIER

bisarra fantasier

de börjar som ett frö

slår rot i bördig hjärnbark

men bör få hjälp att dö

groteska grubblerier

en freak show utan slut

morbida drömmerier

en eld ska ta mig ut

 

 

det är en parallell värld

ett märkligt underland

där alice är en call girl

och skolflicka ibland

här växer vilda rosor

men även kaktusar

för utkanten är öken

i republik bisarr

 

 

det bli ett nagasaki

av den bebyggelsen

det är en daglig bombning

av hela styggelsen

det tillförs ingen näring

så hororna svälts ut

det är en konstig resa

men resor HAR ett slut

 

 

LARZ GUSTAFSSON  7/6 2016

 

http://www.filmparadiset.se/wp-content/uploads/2016/02/Tourist-Trap-Featured.jpg




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 254 gånger
Publicerad 2016-06-07 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP