Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tomas Tranströmer


Idoler 5

Boken,
ett fyrahundra sidors tempel
av ord vi sökte
och fann inom oss.
Allt finns inom oss.
När skymningen tar fösrsta steget
öppnar vi boken
och läser
våra tankar.




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-07 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP