Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VREDEN

sjudande, kokande vrede
allt kokar ned till hatet
kommer allt från den lede
som IS-kalifatet?
ilskan, energisk och mäktig
slår hårt mot vardagsförtrycket
slår hårt mot självgod och präktig
skriver det skönaste stycket

LARZ GUSTAFSSON 8/6 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 176 gånger
Publicerad 2016-06-08 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP