Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Paradis är på jorden när man tänker och lever i samklang med naturen.


Efter skymningen dömdes till poesi.

 

Stå i vaktpost

Klockan genom Skandinaviska natten,

Klockan tre håller mig trollbunden.

Grässtrån avigt

Under balkongen,

Svarta kaniner

Uttråkade av ljus åtgärder börjar jaga varandra.

Hackspettar började sina borrningar, medan sina ungar skriker i trädens inre holk,

Således i den ihåliga

I dem magiska nätter du kan inte trotsa den naturliga livs rytm.

På en Bian Shi. hörn sten gör detta till en vacker fågel sång estrad,

Naturen lämna mig där nere på marken med blickar i klunkar av glädje

Det speglar revideringar i gyllengul.

Jag undrar om någon tog tag och målade under natten månsken spaljerar gränder sommarträdgårdar i stil pergola.

Tänker på alla barn som får cancer ifrån sand låda av krosade sten gul sten kristaller.

Tänker på alla ex Crow medicinska företag med engelska namn som vill introduseras på svensk burs.

Tänker på alla stora Mol som måste avveckla i Rumänien för att lagen är att 51 procent ska vara rumänska produkter och resten får de var importerade av utländsk härkomst som i alla fal ingen som köper.

Lyckligtvis längtar jag sova nu, trött.

Kramp i mina ögon som fortfarande sover hela natten vit.

Hus alltför vacker med smak av lycka gudomliga väsen,

Essensen av att leva endast den översta vet, som ger oss kärlek som en söt dikt…

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-09 06:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP