Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ryssland försöker att återigen påpeka den dominerande rollen

 

Ryssland lanserade air övningar skulle vara på NATO fartyg i Svarta havet.

Ukrainska säkerhetstjänsten säger, VAD?

 

Ryssland har inlett en serie av övningar om förstörelsen av NATO konventionella fartyg in i Svarta havet, program som inträffar före toppmötet i Warszawa-alliansen, rapporter nyhetsbyrån ukrainska organ.

 

"Enligt den huvudsakliga inriktningen av departement av information av försvar i Ukraina, det ryska flygvapnet har genomfört den 8 juni, luftar utrymme i mitten av Svarta havet, demonstrationsåtgärder om förstörelsen av en konventionell sjö maritim grupp av styrkorna NATOS United.

 

Började med ”jagaren plan USS Porter”, i den hamnen Constanta (Rumänien), sade ”Vadim Skibitki i en presskonferens i Kiev.

 

I dessa övningar deltog fyra bombplan ”Tu-22”som har varit som tillhandahålls inom som Division har lanserat missil antinavale av imaginära mål, enligt samma tjänsteman. Ryska bombplan har följts i denna träning fyra Su-27 fighter.

 

Genom dessa åtgärder, Ryssland försöker att återigen påpeka den dominerande rollen i Svarta havet, samt förmåga att lösa regionala problem till förmån för eller, hålls att nämna GUR taleskvinna i samma presskonferens.

Dessa pass av Ryssland ingripa inför NATOS toppmöte Warszawa, där de kommer att behandlas frågor som rör regional säkerhet, inklusive i Svartahavsområdet, tillade Skibitki.

 

På samma gång, före detta toppmöte, expanderade USA närvaro i Medelhavet för en omfördelning av militär verksamhet. Två amerikanska flygbolag är att hitta ut denna månad i Medelhavet, där den ryska militära aktiviteten ökar ångest i USA.

 

Samtidigt rapporterade Washington har döpt denna kamp mot islamisk stat gruppera islamista i Irak och Syrien, /Reuters.

 

Således, USS Harry Truman, som har precis genomfört en åtta månaders uppdrag i Persiska viken, sitter den sista fredagen i sällskap med bäraren USS Dwight Eisenhower, att ersätta honom.

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 350 gånger
Publicerad 2016-06-10 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP