Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GÖRA SIG TILL

vissa gör sig till

för att passa in

så kan någons plånbok

bli rund och stinn

vissa gör sig till

för att sticka ut

de blir exponerade till slut

 

 

livet blir en orgie

i tillgjordhet

det finns inget rum

för identitet

bruna tungor lismar

på hög nivå

finns det någon vinning

att hoppas på?

 

 

packa pappas kappsäck

med smörjmedel

kanske kan du slippa

din skuldsedel

översvallande i förbindlighet

utplånar du raskt din personlighet

 

 

LARZ GUSTAFSSON  10/6 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 267 gånger
Publicerad 2016-06-10 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP