Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÄR SLUTAR ALLA SPÅR

här slutar alla spår

vem vet vart vägen går?

nu härskar tystnaden

intrigen känns igen

mystiken tätnade

en omvärld häpnade

media har inga svar

till livrädd gammal far

vind över ödslig hed

inga som helst besked

och månader blir år

här slutar alla spår

 

 

LARZ GUSTAFSSON  11/6 2016

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 248 gånger
Publicerad 2016-06-11 13:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP