Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ommöblering

Möbler saknar hjul
Böcker lyfts ner och sen upp
Kroppen smärtar nu




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-12 10:35



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra skildrat.
2016-06-13

    ej medlem längre
Fin haiku.
2016-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén