Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerades av: https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1975946


”Levnadsregler och Tänkespråk!

”Av mycket ordande kommer ånger, i tystnad bor trygghet, den tanklöse tyglar icke tunga, han talar på måfå och trasslar in sig i sina dåraktiga ord. Citat ur indiska manuskripter.” Det är från boken som drog ut från bokhylla idag. ”Levnadsregler och Tänkespråk! Av Per Calberg./Stockholm 1947.

Om jag skulle få lov rekommendera ny generation lycka: Ungdomarna ska upptäcka Sverige själva till fots annars som vi ser kommer andra och gör det! Ungdomarna ska lära sig leva i samklang med svenska naturen bytta tröskel mot träsk under sommaren. Inte med mobilen i handen och sköna stor stad duschande, för att det redan har kommit krigiska entreprenader i Cris säsong och reglerat denna generation trösklarna redan. Till åldersdom nivå. Som vi ser många ungdomar gömmer sig bakom gardiner och är rädd koma ut innanför dörren.

Tonårings flickor fråga sin bonus pappor om tätare duschande gör illa? Osv. det är skam, skandal, krig;

Ungdomarna ska leva bland ungdomar. Inte som glömda inventarier vars någonstans instängda i betong väggar.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 431 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-13 10:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP