Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sveper

Mörkret sprider sig, dimman glider...
Kylan blir värre å värre....
Svårare å svårare...
Hjärtat bankar saktare å saktare...
Kylans spjut spetsar din kropp...
Hjärtat stannar...
Blodet stelnar...
Kroppen livlös...
Känslan avtar...
Mörkret sprider sig, dimman glider...
kylan blir värre å värre...




Fri vers av Bellabella
Läst 261 gånger
Publicerad 2004-09-19 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bellabella
Bellabella