Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OM SVENSK RÄTTSHISTORIA SKRIVS OM

De  som  förnekar  eller  förhindrar  den uppskatt-
ning och rättvisa som förljugna personer förtjänat,
må i ytterliggare mån tillgodogöras  denna ynnest
och uppmärksammas samt vederfaras  den åtnjut-
else av ränta som är dem tillgodo, medan  sabotör-
erna,   konspiratörerna,   desinformatörerna, häst-
tjuvarna,falskmyntarna, karaktärsmördarna,ener-
gitjuvarna,   projicerarna,  identitetstjuvarna   och
historieförfalskarna   bör  ställas  i  stupstock  och
halsjärn på stadens torg till allmän beskådan i and-
rom och varnagel för de  brott  mot  de  mänskliga
rättigheterna de begått.

Av dessa brottslingar kan man med historiens pen-
delur visa på att  majoriteten  av  dessa  kriminella
utgörs av sådana  ansvarsfulla  poster i civilisation-
en där man handlar med utsatta människor i en mis
antropisk  handel och vandel  av  psykisk  misshan-
del,juridiska  rättsövergrepp och  allehanda  kränk-
ningar av  de  mänskliga  rättigheterna  som  allom
fortgår,utan insyn med tyst diplomati.

De   skadeståndskrav   som   samtliga   nu  levande
offer  skulle  kunna  ställa  mot  stat  och  kommun
renderar med all säkerhet  det  högsta  skadestånd
sammantaget i svensk rättshistoria.
Den judiska riksbanken skulle gå i konkurs.
-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 399 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-06-14 12:11



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Perfekt konstaterad och skriven som en prefekt, bok markeras,
Tack, Sten.
2016-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP