Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"Eftertankens kranka blekhet\"...


Tänk om man innan
vetat kraften i sitt ord
- kanske man viskat






Bunden vers (Haiku) av morrigan
Läst 425 gånger
Publicerad 2004-09-19 23:34



Bookmark and Share


  Ann-Cathrin
smart och bra ja, genial säger jag utan att anstränga mig!
2004-09-28

  Bellabella

2004-09-28

    Nomiz
...hur bra som helst...biologiska robotor som vi är...säger vi ju ibland saker utan den minsta reflektion
2004-09-24

  Roger VIP
Just så kan man känna! Mycket bra
2004-09-20
  > Nästa text
< Föregående

morrigan