Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MUNDUS VULT DECIPI

världen vill bli bedragen
det blir ju enklast så
på den yttersta dagen
blir det dock svårt att stå
och hålla bedrägeriet
som ett slags fikonlöv
man valde förräderiet
men var ej blind och döv

att bli förd bakom ljuset
kan kännas så bekvämt
att låta mediabruset
skölja bort allt "extremt"
vem vill omfamna sanning
om den är vådligt het?
hellre pseudoförvandling
än ny identitet


LARZ GUSTAFSSON 14/6 2016

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 280 gånger
Publicerad 2016-06-14 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP