Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sten föll från mina axlar


Förlåtelse

Skönt att bli förlåten
för alla besvikelser jag orsakat
inte följt normen
eller spritt ära över familjen
ett misslyckat exemplar
Jag tränar mig i förlåtelse
först de andra
sist mig själv




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-16 07:19



Bookmark and Share


  erkki
Fin text. Dessa normer! Suck. Verkar som om något annat ska till än förlåtelse. Tolerans i samverkan med Analys? Och: Att förlåta är inte att glömma. Då finns ju inget att förlåta!
2016-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP