Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STÖD

det händer att jag söker stöd

ber någon blåsa på min glöd

när misströstan är som en dy

så kan det vara svårt att fly

och därför finns det en instans

ja, där och ingen annanstans

 

en krake sänder rakryggat

ett skuldtyngt S.O.S. i natt

ursäkta att jag stör igen

som liklukt ifrån krypgrunden

i gamle john wayne gacys hus

som kackerlacka eller mus

 

ha tålamod med det patrask

som klafsar fram i smuts och slask

de minsta av de minsta små

och uslingen ni lyssnat på

 

 

LARZ GUSTAFSSON  16/6 2016

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 260 gånger
Publicerad 2016-06-17 06:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP