Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I havsvattnets ljuva sälta

I havsvattnets ljuva sälta
så lik de tårar jag vattnat min kind
hoppas jag tvätta undan
en del av mitt hjärtas ledsnad
Hoppas jag likt aldrig sinande vågor
upptäcka hur livet inte slutar
hur vågor tar sig in mot land
hur det skapas hela tiden löftesrikt nya
I havsvattnets ljuva sälta
hoppas jag få skänka alla de tårar jag burit
över den vän
som ej längre vill veta värmen från min hand
I havsvattnets ljuva sälta
önskar jag mig någon
som vill med mig höra havets sång
som vill med mig väldigt nära, gå i sand
och skönja morgonstrimma




Fri vers (Fri form) av Red Rose 13
Läst 379 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-06-18 14:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint. Längtar till västkusten när jag läser denna :)
2016-06-18

  Angeldolphin
Mycket vackert skrivet!
2016-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Red Rose 13
Red Rose 13