Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm och tanke

Drömmar sker
Drömmar ger
Drömmar minns
Drömmar glöms

Tanken sker
Tanken ger
Tanken minns
Tanken glöms

Dröm och tanke
Ger och sker
Minns och glöms
Verkligheten finns




Fri vers av Per Drysén
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-19 10:09



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ja, verkligheten finns och kan vara en stark kontrast!

Bra att du varierar med annat
än haikus.
2016-06-20

    ej medlem längre
Tycker mycket om dina vackra ord.
2016-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén