Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku




Det är ofta så
att jag ser fram mot sådant
som aldrig händer








Bunden vers (Haiku) av Jan Widströmer VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-06-20 16:40



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Som att fantisera ungefär...ja, det händer ofta...härlig haiku...:-)
2016-06-21

  Minkki VIP
några enkla ord,
och du beskriver något
många har upplevt


hellre just så, än att frukta något som aldrig händer, i det förra fallet ger förväntan kraft, i det senare tär oron på ens livsmod
2016-06-21

  KattenKin VIP
Haha! Ja, det finns fler... Härlig haiku!
2016-06-21

  Ingrid Trolle
Mycket fin haiku!

2016-06-20

    ej medlem längre
Visst känner man igen... det är mycket som spelar in som är bortom vår syngräns.
2016-06-20

    ej medlem längre
Så är ju livet.. Tror de flesta känner igen sig. Mycket bra haiku!
2016-06-20

  Ninananonia VIP
Mm men det kan också vara fint…
2016-06-20

  Gunnel Eriksson VIP
Svikna förhoppningar får
vi alla möta. Det är bara att gå
vidare. Bra beskrivning.
2016-06-20

    Dan Myrbeck
Dyster sanning
bra beskriven
2016-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Jan Widströmer
Jan Widströmer VIP