Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mor och dotter

Två vackra flickor
Skojar, fnissar, skrattar, ler
Mot gammal gubbe




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-20 17:44



Bookmark and Share


  H.C.B
snyggt fångat en måndag
2016-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén