Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KICK CITY

hur länge kan man leva

på en känslomässig kick?

kanske fem minuter

kanske blott ett ögonblick

hur länge varar flykten

i ett dyrköpt glädjerus?

kan frid receptbeläggas

eller tappas upp i krus?

 

 

kan läkarvetenskapen

ordinera någon drog

som utplånar effekterna

av fasorna du såg?

kan du betala skulden

med din babelsreligion?

var finns den pillertrillare

som ger dig rätta tron?

 

 

kick city har ett utbud

liksom sodom haft förut

ett smörgåsbord av lögner

och av simpla substitut

fåfängan har en marknad

och det har den alltid haft

men trollkarlarnas konster

saknar upprättande kraft

 

 

LARZ GUSTAFSSON  21/6 2016

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 270 gånger
Publicerad 2016-06-21 13:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra! "Fåfängans marknad" ger inte mycket i utbyte
2016-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP