Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tonåring

Leende ögon
Lätt rodnad på kind, blyg blick
Så oskyldigt söt




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-21 17:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gulligt.
2016-06-22

    Dan Myrbeck
Bra beskrivning
2016-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén