Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TIDENS FRAMFART

snart ska löv falla

ner över minnen

som vi helst ville glömma bort

snart ska stränderna

ligga helt öde

för att sommaren alltid är kort

jag ska be och förbida

Din ankomst

återkomsten vi väntar på

när Din skara evakueras

till vårt hem bortom allt det blå

 

 

läkedom flödar fram från Ditt hjärta

det som brast för en mänsklighet

som har bränt sitt ljus i båda ändar

som fördärvar vår vackra planet

låt Din helande kraft nå det hjärta

som nu plågas av djupa kval

låt Din balsam få läka de sår som

hon har fått uti dödssskuggans dal

 

 

LARZ GUSTAFSSON 22/6 2016

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 193 gånger
Publicerad 2016-06-22 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP