Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Lågande blickar
Skjuts från mörka ögonen
Mot din nya vän




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-22 17:38



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Hoppas det går att ändra
destinationen..
2016-06-22

    ej medlem längre
Ögonkontakt som sprakar.
2016-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén